Servei

El servei a l'engròs de Carns J&J s'ubica per tota la província de Barcelona. Actualment aproximadament 100 Bars/Restaurants reben els nostres serveis carnis. Un servei ràpid i de qualitat.

Alguns dels nostres clients.

Hotel Golf&Spa Can Rafel.

Hotel Can Rafel és un hotel ple d’encant en el cim d’una muntanya, d’ambient tranquil i aires rústics que es combinen per oferir una destinació única on descansar i submergir-se en la natura. Gaudeix de les vacances de relax i turisme actiu en un hotel ple d’història amb serveis 4 estrelles. 


Telèfon: 93 650 10 05

prev next

Restaurant Versalles

prev next

D'ànima bohèmia, el Versalles és tot un referent en els cercles intel·lectuals. Des de 1928 ha estat testimoni de xerrades i trobades d'intel·lectuals, poetes, músics, pintors, escriptors. Un local d'ambient realment càlid i acollidor amb estrets lligams amb la cultura. 

Activitats com tertúlies , actuacions en directe o presentacions de llibres estan a l'ordre del dia.  Escolta l’ànima del Versalles i recupera el gust de la seva història.

Telèfon:   931 79 49 07

.


Restaurant Sandor

Restaurant amb una llarga història des de principis dels anys 40. Renovació l'any 2015, oferint una àmplia oferta gastronòmica. De la mà del Xef Edu Puig presenten una carta saludable, fresca i mediterrània per a dinars, vermuts i sopars.Telèfon:  931 42 69 57

prev next

Masía restaurant Can Campany
prev next
Can Campmany és un restaurant de menjar típic català situat en un paisatge excepcional. Des de la nostra terrassa pots gaudir de precioses vistes mentre degustes els nostres plats "Mas Campmany, antic mas Ferriol i anteriorment mes Botella." Des d'octubre de 1998, Can Campmany ofereix als seus clients l'essència d'un bon àpat tradicional catalana en un marc incomparable. Can Campmany es troba a menys de cinc minuts de Molins, al peu de la carretera de Vallvidrera i se situa al cor del parc natural de Collserola.


Telèfon:  936 68 56 64