LA VOSTRA EXIGÈNCIA ÉS LA NOSTRA PASSIÓ

A Carns J&J destaquem per la nostra exquisida vedella de la Cerdanya (CERTIFICAT ECOLÒGIC) on tenim una explotació exclusivament per a nosaltres.

La carn és seleccionada en el que es coneix com a "cicle tancat". El nostre ramader de confiança és qui alimenta els vedells amb el seu propi pinso, qui els cria, qui els porta a dalt de la muntanya tots els estius on pasturen lliurement i qui finalment els sacrifica. Això garanteix que tota la nostra carn Ecològica arriba directament al nostre magatzem sense intermediaris. On és el nostre equip de treballadors qui s'encarrega de l'espejament d'aquestes carns. Tot el cicle queda dintre de la nostra empresa, garantint un producte únic.

També destaquem per al Xai de Terol, on ens avalen molts anys d'experiència a causa dels orígens Aragonesos d'un dels propietaris de l'empresa.
Podreu trobar molts altres productes d'alta qualitat a les nostres botigues, com el pollastre de Pagès del Solsonès criat amb una alimentació completament natural.
La nostra filosofia es basa en la recerca d'un producte de qualitat, amb condicions de benestar animal, comerç de proximitat i arrodonit amb un servei al client acurat i sofisticat.

HISTÒRIA

Carns J&J és una empresa amb més de 50 anys d'experiència dedicada al sector.

Quan s'uneixen, entre d'altres, el producte de dues de les zones amb major tradició ramadera d'Espanya amb el coneixement i saber fer de dues generacions de carnissers, el resultat no pot ser més excel·lent. És el cas de Carns J&J Sarrià, un comerç de barri amb més de mig segle de trajectòria, on oferim al client el millor no només pel que fa a la qualitat sinó també el servei.

ACTUALITAT

Actualment l'empresa té tres botigues ubicades a Sarrià (Barcelona), Sant Joan Despí i Molins de Rei. A més a més del magatzem de Sant Andreu de la Barca des d'on s’elabora el nostre servei d'hostaleria i repartim per tota la província de Barcelona.