Carns J&J S.L.

Carns J&J és una carnisseria amb més de 50 anys d'experiència dedicada al sector.
Quan s'uneixen, entre d'altres, el producte de dues de les zones amb major tradició ramadera d'Espanya amb el coneixement i saber fer de dues generacions de carnissers, el resultat no pot ser més excel·lent. Es el cas de Carns J&J Sarrià, un comerç de barri amb més de mig segle de trajectòria, on ofereim al client el millor no només pel que fa a la qualitat sinó també el servei. i amb una qualitat-preu immillorable.


Un servei de qualitat és la clau de molts èxits, i la nostre filosofia no és un altre que cuidar els nostres clients per sobre de tot. Realitzem serveis d'hostaleria, restauració, servei a domicili de dilluns a dissabte, col.lectivitats de productes frescos de vedella, xai, porc, bou i aus, embotits, formatges i tot tipus d'elaborats carnis. El certificat de proximitat  demostra la qualitat dels nostres productes.

prev next

Actualment l’empresa te tres tendes ubicades a Sarrià (Barcelona), Sant Joan Despí i Molins de Rei. A més del magatzem de Sant Andreu de la Barca des d'on reparteixen a l'engròs per tota la província de Barcelona.

A carns J&J sóm especialistes en Vedella de la Cerdanya i el Xai de Terol. A una amplia gama de carns seleccionades on també hi ha un lloc per les aus i el porc, Carns J&J destaca per la seva exquisida Vedella de la Cerdanya (amb certificat de producció ecològica) en ambdós casos sempre femelles a causa de la tendresa de la carn. Les hamburgueses al gust del client, és una de les altres opcions que ofereim.
Les carns són seleccionades procedents del que es coneix com a "cicle tancat". El productor alimenta als animals amb el seu propi pinso, ell els cria i ell els sacrifica, el que significa que la carn arriba a les tendes de Carns J&J directament del ramader, sense intermediaris, sent l'equip de treballadors els encarregats de manipular-la.

Sota aquesta base, a Carns J&J ofereim al client, sigui particular, o del sector de l'hostaleria, una qualitat de servei molt acurada, amb servei a domicili i motivació per atendre a tots els encàrrecs, preocupats perquè trobin sempre el que desitgen com ho desitgen.