Funcionament

El nostre objectiu amb la botiga online és que el client es trobi com si fos a una de les nostres botigues. Nosaltres basem el nostre servei a complir totes i cadascuna de les exigències del client, i és per això que volem que la botiga online sigui igual. Tota la informació que pugueu donar-nos un cop féu la compra, serà de molt d'ajut per a nosaltres. Com voleu els talls, de quina mida, prims, gruixuts, com voleu la presentació, paper, safata, envasat al buit, etc. Tot per a poder realitzar una comanda al gust del client.

Per a comandes en la nostra zona de repartiment

Per a poder garantir que el pes que se li cobra és estrictament el que se us lliura, hem decidit que el pagament no es realitzarà fins a una vegada es lliuri la comanda. És podrà pagar en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit en el mateix moment del lliurament. En cas de ser en efectiu, especificar per a poder portar canvi.

L'import mínim per a enviament gratuït és de 50 €; en cas contrari, el cost de l'enviament serà de 5 €.

Per a comandes fora de la nostra zona de repartiment

En ser lliurat per una empresa externa (*SEUR FRIO), el pagament ha de realitzar-se abans del lliurament. Una vegada realitzat la comanda podreu fer el pagament a través la passarel·la de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit. Una vegada efectuat el pagament, la comanda serà enviada amb un termini de lliurament de 24/*48h.

L'import mínim per a enviament gratuït és de 60 € dins de CATALUNYA en cas contrari, el cost de l'enviament serà de 7 €. Si la comanda és per a qualsevol altra comunitat autònoma de la Península, l'import mínim serà de 80€. En cas de no arribar a aquest import, el cost d'enviament serà de 9€.

Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d'alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar. Sempre cobrant única i exclusivament el que el client rep a casa seva. Ni mes, ni menys.

Forma de pagament

Per comandes a la nostra zona de repartiment

Per poder garantir que el pes que se us cobra és estrictament el que se us entrega, hem decidit que el pagament no s'efectuarà fins a un cop s'entregui la comanda. Es podrà pagar en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit en el mateix moment de l'entrega. En cas de ser en efectiu, especifiqueu-ho per poder dur canvi.

Per comandes fora de la nostra zona de repartiment

Al ser entregat per una empresa externa (SEUR FRIO), el pagament s'ha de realitzar abans de l'entrega. Un cop realitzeu la comanda podreu fer el pagament a través la passarel·la de pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit. Un cop s'efectuï el pagament, la comanda serà enviada amb un termini d'entrega de 24/48h.

Recollida a domicili

Per comandes a la nostra zona de repartiment

Repartim de dilluns a divendres de 13.00h a 15.00h. En cas que el nostre horari d'entrega no us vagi be, indiqueu a les observacions en quin horari es podria efectuar l'entrega.

Per comandes fora de la nostra zona de repartiment

Un cop efectuat el pagament pels canals esmentats anteriorment, l'entrega és realitzarà en 24/48h.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 09:00 a 14:00, i de 17:00 a 20:00, de dilluns a divendres, sempre per comandes rebudes 24 hores abans.

La comanda

En realitzar la seva comanda pot indicar com vol els productes a l’espai de “com ho vol?” Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: “En safata de dos en dos per congelar”

Aquest funció es per garantir que l’entrega es al gust del client.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà a alguna de les nostres botigues o si vol el servei a domicili, i quan vol que la seva comanda estigui disponible.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a soportecarnsjj@gmail.com indicant-nos el canvi que vol realitzar.